Constructiebedrijf Arnhem

Constructiebedrijf nodig in Arnhem?

Zoekt u een constructiebedrijf in Arnhem of omgeving? Peters Metaal Meesters kan het complete design en de bouw van diverse constructies voor u verzorgen! Hierbij kunt u denken aan spanten voor tuinhuizen, stalen kunstwerken, machineframes en architecturale elementen. En dat is niet alles wat we doen, we kunnen u ook helpen aan bewegende constructies. Zo kunt u onder andere voor agrotechnische hulpstukken of machines, fitness equipment en een kluisdeur van twee meter doorsnee – inclusief kozijn en scharnierarm – bij ons terecht. Wij zijn een veelzijdig constructiebedrijf voor Arnhem en omgeving. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte

Veelzijdig constructiebedrijf voor Arnhem en omgeving

Als constructiebedrijf voor Arnhem en omgeving zijn wij gespecialiseerd in constructiewerk. Hiermee wordt iedere vorm van de productie van metalen eindproducten en halffabricaten bedoeld. We bewerken dus metaal tot bruikbare eindproducten of onderdelen. Hierbij kunt u denken aan onderdelen voor de motoren van auto’s of tractors, maar ook bewegende constructies. Bij ons bent u verzekerd van constructiewerk dat aan al uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ga voor kwaliteit!

Wilt u zeker zijn van een sterk, duurzaam en hoogwaardig product? Wij zijn hét constructiebedrijf voor Arnhem en omgeving dat over de nodige expertise beschikt om altijd kwaliteit te kunnen leveren. Bij ons komen vakmanschap en precisie samen. Of het nu gaat om het vervaardigen van onderdelen voor de motor van uw auto of het herstellen van bestaand constructiewerk, wij weten hier wel raad mee. Het is dan ook niet voor niets dat bedrijven ons al jaren weten te vinden voor constructiewerk voor diverse toepassingen binnen verschillende sectoren. Wij weten wat we doen!

Kies voor de professionals van Peters Metaal Meesters

Wie een constructiebedrijf in Arnhem nodig heeft, is bij Peters Metaal Meesters aan het juiste adres. Niet alleen omdat wij de beste in de regio zijn, maar ook omdat wij onze klanten altijd persoonlijke aandacht geven. U een gerichte service verlenen, daar gaat het ons om. Daarom zoeken we samen naar de technieken die voor uw probleem het meest geschikt zijn. Indien iets in onze ogen niet bij ons past of hoort, laten wij u dit weten. Wij zijn namelijk altijd zo transparant en volledig mogelijk. Daarnaast bieden we u:

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte
  • Spoed als nodig
  • Alles
  • Aluminium laswerk
  • Gietijzer laswerk
Aluminium laswerk
Hydrauliek motor
Oplossen cilinderkop vlak
Startmotor kap

Neem contact op

Peters Metaal Meesters is hét constructiebedrijf voor Arnhem en omgeving. Wij verzorgen zowel het design als de bouw van diverse constructies. Benieuwd wat er mogelijk is? Stuur een e-mail naar wiljan@petersmetaalmeesters.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.