Lasbedrijf Amsterdam

Lasbedrijf nodig in Amsterdam?

Heeft u een lasbedrijf nodig in Amsterdam? Peters Metaal Meesters is hét lasbedrijf voor Amsterdam en omstreken. Doordat wij beschikken over de juiste materiaalkennis, apparatuur en technieken kunnen wij voor elk project de juiste las verkrijgen. Of dit nu is voor aluminium laswerk aan gegoten componenten, zoals motorblok onderdelen van moderne auto’s, of constructies zoals spanten voor tuinhuizen, stalen kunstwerken, machineframes en architecturale elementen, wij regelen het voor u! En ook voor reparatie laswerk kunt u bij ons terecht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van dit lasbedrijf voor regio Amsterdam? Neem dan contact met ons op!

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte

Aluminium lassen en meer

Wilt u aluminium lasten lassen in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor het lassen van gietaluminium, gietijzer en roestvrij staal zijn wij hét lasbedrijf voor Amsterdam en omstreken. Omdat we zo veelzijdig zijn, kunnen we voorzien in de behoefte aan laswerk voor onder andere autodemontage, motor revisie, auto garages, particuliere monteurs en liefhebbers van auto’s en tractors. Daarnaast verzorgen we ook het design en de bouw van diverse constructies, waaronder bewegende constructies. Hierbij kunt u zoal denken aan agrotechnische hulpstukken of machines, fitness equipment en een kluisdeur van twee meter doorsnee inclusief kozijn en scharnierarm.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Het beste lasbedrijf voor Amsterdam en omstreken

Lassen vraagt om de nodige nauwkeurigheid. Daarom kunt u dit beter overlaten aan een bekwame lasser die weet wat ervoor nodig is om de juiste las te verkrijgen. Bij lasbedrijf Peters Metaal Meesters bent u verzekerd van een uitstekend resultaat dat aan al uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet. Wij leveren namelijk altijd sterke, duurzame en hoogwaardige producten. Ook in Amsterdam. Bij ons komen vakmanschap en precisie samen. Kwaliteit gegarandeerd!

Laat ons lassen!

Wie materiaal wil laten lassen in Amsterdam, kan bij Peters Metaal Meesters terecht. Wij zijn hét lasbedrijf voor Amsterdam en omstreken. Niet alleen omdat wij altijd kwaliteit leveren, maar ook omdat onze klanten bij ons persoonlijke aandacht krijgen. Want onze klanten een gerichte service verlenen, dat doen wij. Samen gaan we op zoek naar de technieken die voor uw probleem het meest geschikt zijn. Mocht iets in onze ogen niet bij ons passen of horen, vertellen we u dit. We willen zo transparant en eerlijk mogelijk zijn, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. Verder zijn we uiterst snel bij spoedaanvragen. En profiteert u met ons als uw lasbedrijf van:

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte
  • Spoed als nodig
  • Alles
  • Aluminium laswerk
  • Gietijzer laswerk
Aluminium laswerk
Hydrauliek motor
Oplossen cilinderkop vlak
Startmotor kap

Laat een bericht achter via het contactformulier

Wilt u het lassen van aluminium, roestvrij staal, gietaluminium of gietijzer liever overlaten aan een professioneel lasbedrijf? In regio Amsterdam staat Peters Metaal Meesters voor u klaar! Stuur ons een e-mail via wiljan@petersmetaalmeesters.nl of vul ons contactformulier in om een afspraak te maken. Neem ook gerust contact op als u vragen heeft of meer informatie wilt.