Lasbedrijf Ede

Hét lasbedrijf voor Ede en omstreken

Zoekt u een professioneel lasbedrijf in de buurt van Ede? Peters Metaal Meesters beschikt over de juiste materiaalkennis, apparatuur en technieken om de juiste las te verkrijgen. Voor aluminium laswerk aan gegoten componenten, zoals motorblok onderdelen van moderne auto’s. Maar ook voor diverse constructies, zoals spanten voor tuinhuizen, stalen kunstwerken, machineframes en architecturale elementen. Daarnaast voeren we ook reparatie laswerk uit. Wij zijn een ontzettend veelzijdig lasbedrijf voor Ede en omstreken. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte

Veelzijdige lasser

Bij Peters Metaal Meesters zijn we gespecialiseerd in het lassen van diverse materialen. Denk aan gietaluminium, gietijzer, aluminium en roestvrij staal. We weten precies wat ervoor nodig is om de juiste las te verkrijgen, zoals het gebruik van de juiste toevoegmaterialen, het opvolgen van noodzakelijke procedures en een goed opwarm- en afkoeltraject. Hierdoor kunnen wij als lasbedrijf in Ede en omgeving voorzien in de behoefte aan gietijzer en aluminium laswerk voor autodemontage, motor revisie, auto garages, particuliere monteurs en liefhebbers van auto’s en tractors. Maar ook voor diverse bewegende constructies kunt u bij ons terecht, zoals agrotechnische hulpstukken of machines, fitness equipment of een kluisdeur van twee meter doorsnee inclusief kozijn en scharnierarm.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Professioneel lasbedrijf voor Ede en omgeving

Wie sterke, duurzame en hoogwaardige producten wil, laat het lassen in Ede laat dit over aan ons lasbedrijf. Bij ons komen vakmanschap en precisie samen. Doordat we bekwame lassers zijn die nauwkeurig te werk gaan, leveren we altijd kwaliteit. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekend resultaat dat aan al uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet.

Maak gebruik van onze expertise!

Wij zijn hét lasbedrijf voor Ede en omgeving. Voor gietaluminium, gietijzer, aluminium en roestvrij staal lassen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn bij spoedaanvragen zeer snel. Daarnaast streven we ernaar om onze klanten een gerichte service te verlenen. U krijgt bij ons persoonlijke aandacht. Samen zoeken we naar de technieken die voor uw probleem het meest geschikt zijn. Past of hoort iets niet bij ons in onze ogen? Dan hoort u dit ook van ons. We zijn altijd zo transparant en volledig mogelijk. Verder bieden we u:

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte
  • Spoed als nodig
  • Alles
  • Aluminium laswerk
  • Gietijzer laswerk
Aluminium laswerk
Hydrauliek motor
Oplossen cilinderkop vlak
Startmotor kap

Neem contact op en schakel ons in!

Heeft u een lasbedrijf in Ede of omgeving nodig? Stuur een e-mail naar wiljan@petersmetaalmeesters.nl of vul het contactformulier op deze website in en schakel ons in! Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Laat het ons weten. We helpen u natuurlijk graag.