Lasbedrijf Nijmegen

Het beste lasbedrijf van Nijmegen en omstreken!

Heeft u een lasbedrijf nodig in Nijmegen? Wat u ook wilt laten lassen, Peters Metaal Meesters beschikt over de juiste materiaalkennis, apparatuur en technieken om te allen tijde de juiste las te verkrijgen. Niet alleen voor aluminium laswerk aan gegoten componenten, zoals motorblok onderdelen van moderne auto’s, maar ook voor diverse constructies zoals spanten voor tuinhuizen, stalen kunstwerken, machineframes en architecturale elementen. En heeft u reparatie laswerk nodig? Ook dat doet dit lasbedrijf voor Nijmegen en omstreken! Neem direct contact met ons op voor meer informatie mover ons dienstenpakket.

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte

Multifunctioneel

Er zijn diverse materialen die u kunt laten lassen. Denk aan aluminium, gietaluminium, gietijzer en roestvrij staal. Wij zijn in het lassen van al deze materialen gespecialiseerd. Hierdoor kunnen wij voorzien in de behoefte aan gietijzer of aluminium laswerk voor autodemontage, motor revisie, auto garages, particuliere monteurs en liefhebbers van auto’s en tractors. Maar dat niet alleen, ook voor het lassen van bewegende constructies, zoals agrotechnische hulpstukken of machines, fitness equipment en een kluisdeur van twee meter doorsnee inclusief kozijn en scharnierarm kunt u bij ons terecht. We zijn een ontzettend veelzijdig lasbedrijf voor Nijmegen en omgeving dat precies weet wat ervoor nodig is om de juiste las te verkrijgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hoogwaardige producten

Bij ons werken bekwame lassers die weten wat nauwkeurig werken is. Hierdoor kunnen we u verzekeren van een resultaat dat aan al uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet. Vakmanschap en precisie komen bij ons samen. Dit garandeert kwaliteit. Dus wilt u een sterk, duurzaam en hoogwaardig product? Laas het lassen over aan dit lasbedrijf in de regio Nijmegen.

Wij zijn er voor de klant

Wie een lasbedrijf in Nijmegen nodig heeft, is bij Peters Metaal Meesters natuurlijk aan het juiste adres. Wij beschikken over bekwame lassers die precies weten wat ze moeten doen om de juiste las te verkrijgen. Daarbij willen we onze klanten altijd een gerichte service verlenen. Dat houdt in dat u van ons altijd persoonlijke aandacht krijgt. Samen zoeken we welke technieken het meest geschikt zijn voor uw probleem. Als iets in onze ogen niet bij ons pas of hoort, geven wij dit eerlijk aan. We zijn namelijk te allen tijde zo transparant en volledig mogelijk, zodat we u het beste kunnen helpen. Verder zijn we ook zeer snel bij spoedaanvragen. En we bieden u:

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte
  • Spoed als nodig
  • Alles
  • Aluminium laswerk
  • Gietijzer laswerk
Aluminium laswerk
Hydrauliek motor
Oplossen cilinderkop vlak
Startmotor kap

Lasbedrijf in Nijmegen nodig? Neem contact op!

Peters Metaal Meesters is hét lasbedrijf voor Nijmegen en omstreken. Laat het lassen maar aan ons over. Stuur een e-mail naar wiljan@petersmetaalmeesters.nl of vul ons contactformulier in om een afspraak te maken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of heeft u vragen voor ons? Neem ook dan gerust contact met ons op.