Lasbedrijf Tilburg

Het beste lasbedrijf voor regio Tilburg

Zoekt u een lasbedrijf in regio Tilburg? Voor reparatie laswerk? Of voor het lassen van constructies zoals spanten voor tuinhuizen, stalen kunstwerken, machineframes of architecturale elementen? Ga naar Peters Metaal Meesters! Wij zijn hét lasbedrijf voor Tilburg en omgeving. Doordat wij beschikken over de juiste materiaalkennis, apparatuur en technieken kunnen we voor elke opdracht de juiste las verkrijgen. Ook voor die van u! Of dit nu is voor aluminium laswerk aan gegoten componenten, zoals motorblok onderdelen van moderne auto’s, of voor gietijzer laswerk aan gegoten componenten, zoals motor componenten van oude tractors, wij staan voor u klaar! Dus heeft u een lasbedrijf in Tilburg nodig? Neem contact met ons op!

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte

Multifunctionele lasser

Bij Peters Metaal Meesters kunnen we diverse materialen voor u lassen. Denk aan aluminium, gietaluminium, gietijzer en roestvrij staal. Voor het lassen van al deze materialen, kunt u bij ons lasbedrijf terecht. In Tilburg en omgeving voorzien we onder andere in de behoefte aan gietijzer en aluminium laswerk voor autodemontage, motor revisie, auto garages, particuliere monteurs en liefhebbers van auto’s en tractors. Maar ook als u een bewegende constructie nodig heeft, zijn wij de lasser voor u. Van agrotechnische hulpstukken of machines tot fitness equipment. Zelf een kluisdeur van twee meter doorsnee inclusief kozijn en scharnierarm kunnen wij voor u lassen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Uitstekende producten

Wilt u sterke, duurzame en hoogwaardige producten laten maken in regio Tilburg? Laat het lassen dan over aan Peters Metaal Meesters. Bij ons lasbedrijf komen vakmanschap en precisie samen. We zijn bekwame lassers die weten wat nauwkeurig werken is, waardoor we altijd een resultaat leveren dat aan de wensen, eisen en verwachtingen van de klant voldoet. Kwaliteit gegarandeerd!

Waarom wij?

Wie een lasbedrijf in Tilburg nodig heeft, gaat natuurlijk naar Peters Metaal Meesters. Wij zijn niet voor niets hét lasbedrijf voor Tilburg en omstreken. Naast dat wij diverse materialen voor u kunnen lassen, verlenen we u ook een gerichte service. U krijgt van ons altijd persoonlijke aandacht. Samen gaan we op zoek naar de juiste technieken die het meest geschikt zijn voor uw probleem. Past of hoort iets niet bij ons in onze ogen? Dan zeggen we dit eerlijk. We zijn namelijk zo transparant en volledig mogelijk, om u het beste te kunnen helpen. Met ons als uw lasbedrijf in Tilburg profiteert u bovendien van:

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte
  • Spoed als nodig
  • Alles
  • Aluminium laswerk
  • Gietijzer laswerk
Aluminium laswerk
Hydrauliek motor
Oplossen cilinderkop vlak
Startmotor kap

Lasbedrijf nodig in Tilburg? Neem contact op met Peters Metaal Meesters!

Heeft u een lasser nodig in Tilburg? Peters Metaal Meesters is hét lasbedrijf voor Tilburg en omgeving. Maak een afspraak met ons door een e-mail te sturen naar wiljan@petersmetaalmeesters.nl of een bericht voor ons achter te laten via het contactformulier op de website. Heeft u vragen voor ons? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden? Neem ook dan gerust contact op.