Lasbedrijf Utrecht

Professioneel lasbedrijf voor regio Utrecht

Bent u op zoek naar een lasbedrijf voor Utrecht en omgeving? Peters Metaal Meesters kan lassen als de beste. Wij beschikken over de juiste materiaalkennis, apparatuur en technieken om de juiste las te verkrijgen. Zo kunnen we u helpen met aluminium laswerk aan gegoten componenten, zoals motorblok onderdelen van moderne auto’s, maar ook met het bouwen van diverse constructies, zoals spanten voor tuinhuizen, stalen kunstwerken, machineframes en architecturale elementen. Daarnaast kunt u ook voor reparatie laswerk bij ons terecht. Wij zijn hét lasbedrijf voor de regio Utrecht.

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte

Veelzijdig lasbedrijf voor Utrecht en omstreken

Bij ons kunt u terecht voor het lassen van diverse materialen. Wij zijn een lasbedrijf voor Utrecht en omstreken dat gietaluminium, gietijzer, aluminium en roestvrij staal kan lassen. We weten precies wat ervoor nodig is om de juiste las te verkrijgen. Denk aan het gebruik van de juiste toevoegmaterialen, het opvolgen van noodzakelijke procedures en uiteraard een goed warm en afkoel traject. Hierdoor kunnen wij voorzien in de behoefte aan gietijzer en aluminium laswerk voor onder andere autodemontage, motor revisie, auto garages, particuliere monteurs en liefhebbers van auto’s en tractors. Daarnaast verzorgen we ook het complete design en de bouw van diverse constructies, waaronder bewegende constructies zoals agrotechnische hulpstukken of machines, fitness equipment of een kluisdeur van twee meter doorsnee inclusief kozijn en scharnierarm.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat het lassen over aan een professional

Wilt u verzekerd zijn van sterke, duurzame en hoogwaardige producten? Schakel dan ons lasbedrijf in Utrecht in. Bij ons komen vakmanschap en precisie samen. We zijn bekwame lassers die nauwkeurig werken, waardoor we altijd kwaliteit leveren. Door ons te laten lassen bent u zeker van een uitstekend eindresultaat dat voldoet aan al uw wensen, eisen en verwachtingen.

Daarom naar Peters Metaal Meesters

Peters Metaal Meesters is hét lasbedrijf voor Utrecht en omgeving. Dus wilt u gietaluminium, gietijzer, aluminium of roestvrij staal laten lassen? Bij ons kunt u terecht! Bij spoedaanvragen zijn we altijd zeer snel. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze klanten persoonlijke aandacht krijgen. We gaan dan ook samen op zoek naar de juiste technieken die voor uw probleem het meest geschikt zijn. Hierin zijn we transparant én volledig. Past of hoort iets niet bij ons in onze ogen? Dan geven we dit aan. Bij ons kunt u rekenen op:

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte
  • Spoed als nodig
  • Alles
  • Aluminium laswerk
  • Gietijzer laswerk
Aluminium laswerk
Hydrauliek motor
Oplossen cilinderkop vlak
Startmotor kap

Neem contact op en maak een afspraak!

Heeft u een lasbedrijf nodig in Utrecht of omgeving? Stuur direct een e-mail naar wiljan@petersmetaalmeesters.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier op deze website en schakel ons in! Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van lassen? Neem ook dan gerust contact op. We helpen u graag.