Lasbedrijf

Lasbedrijf Peters Metaal Meesters staat voor u klaar!

Zoekt u een professioneel lasbedrijf voor het lassen van gietaluminium, gietijzer, aluminium of roestvrij staal? Het lassen van deze materialen kunt u met een gerust hart aan Peters Metaal Meesters overlaten! Wij beschikken namelijk over de juiste materiaalkennis, apparatuur en lastechniek om de juiste las te verkrijgen. Geen lasklus is hetzelfde. Maar wij weten wat ervoor nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Denk hierbij aan het gebruik van de juiste toevoegmaterialen, het volgen van de benodigde procedures en het verzorgen van een opwarm- en afkoeltraject. Wat mogen wij voor u lassen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van lasbedrijf Peters Metaal Meesters of vraag direct een offerte bij ons aan voor uw lasklus.

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte

Waarom lasbedrijf Peters Metaal Meesters?

Wie een lasbedrijf nodig heeft, kan bij ons terecht. Wij geven onze klanten altijd persoonlijke aandacht. Samen met u zoeken we naar de lastechniek die voor uw lasopdracht het meest geschikt is. Hierin zijn we altijd zo transparant en volledig mogelijk. Past of hoort iets in onze ogen niet bij ons? Dan laten we dit aan u weten. Verder zijn we uiterst snel bij spoedaanvragen. Dus ook als u met spoed een lasbedrijf nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Kies voor ons en u profiteert van de volgende voordelen:

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte
  • Spoed als nodig

Veelzijdig lasbedrijf

Peters Metaal Meesters is een erg veelzijdig lasbedrijf. Zo lassen wij gietaluminium, gietijzer, aluminium en roestvrij staal. Geen lasklus is dan ook voor ons te gek. Van een reparatie of aanpassing aan bestaande constructies tot het laten lassen van nieuwe onderdelen, wij doen het allemaal voor u. Doordat wij al vele jaren ervaring hebben in het lassen van diverse materialen, kunnen wij u een uitstekend resultaat garanderen dat aan al uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet. Wij zijn de beste keuze voor uw lasklus!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wat lassen wij precies?

Wij zijn begonnen met het bouwen van casco jachten. Later werden ook het leveren van onderdelen voor de binnenscheepvaart en reparaties voor de landbouwsector en grondverzetbedrijven een onderdeel van ons pakket. En dat niet alleen, ook kunstobjecten realiseren was jarenlang een interessante uitdaging. Terwijl ondertussen de vraag naar lasreparaties steeds groter werd, zijn we onszelf nog verder gaan uitbreiden binnen de lastechniek. Zo voorzien we tegenwoordig als lasbedrijf ook graag in de behoefte aan aluminium laswerk voor autodemontage, motor revisie, auto garages, particuliere monteurs en liefhebbers van oude auto’s en tractors.

En verder?

Naast dat wij een lasbedrijf zijn, kunnen we ook het complete design en de bouw van diverse constructies verzorgen. Denk hierbij aan spanten voor tuinhuizen, stalen kunstwerken, machineframes en architecturale elementen. Ook voor bewegende constructies kunt u bij ons terecht, zoals agrotechnische hulpstukken of machines, fitness equipment of een kluisdeur van twee meter doorsnee inclusief kozijn en scharnierarm.

Kies voor kwaliteit, kies voor Peters Metaal Meesters

Bij ons lasbedrijf komen vakmanschap en precisie samen. We leveren dan ook enkel sterke, duurzame en hoogwaardige producten. We zijn vakbekwame lassers en werken altijd nauwkeurig. Hierdoor blijft de integriteit van het materiaal behouden en is het resultaat van de beste kwaliteit. De lastechniek kent geen uitdagingen voor ons. Wij beschikken over de nodige expertise om een goede las te kunnen verkrijgen. Of het nu gaat om het vervaardigen van onderdelen voor de motor van uw auto of het herstellen van een constructie, wij beheersen de kunst van het lassen en kunnen u van een goed resultaat verzekeren. Wij zijn niet voor niets dé specialist binnen de lastechniek.

  • Alles
  • Aluminium laswerk
  • Gietijzer laswerk
Aluminium laswerk
Hydrauliek motor
Oplossen cilinderkop vlak
Startmotor kap

Familiebedrijf in de lastechniek

Jaren geleden werd Peters Metaal Meesters opgericht door Jan Peters. Het bedrijf werd overgenomen door zoon Willie Peters en zijn vrouw Betsie Peters. Net voor het overlijden van Betsie heb ik, Wiljan Peters, als hun zoon haar taken overgenomen. Op deze manier kon ons familiebedrijf blijven bestaan. Ons bedrijf is door de afgelopen 50 jaar heen uitgegroeid tot een multifunctioneel constructie- en reparatiebedrijf. Hoewel onze start in de scheepsbouw ligt, zijn we ons blijven ontwikkelen en inmiddels al vele jaren actief in het lassen van gietaluminium, gietijzer, aluminium en roestvrij staal. Als u een lasbedrijf nodig heeft, moet u dus bij ons zijn. We hebben de benodigde kennis en ervaring om u uitstekend te helpen. Want onze klanten een gerichte service verlenen, dat is waar het ons om gaat!

Neem contact op

Heeft u een lasbedrijf nodig? Peters Metaal Meesters is gespecialiseerd in de lastechniek! Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar wiljan@petersmetaalmeesters.nl en schakel ons in. Heeft u vragen voor ons? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Laat het ons weten. We helpen u uiteraard graag. Ook als u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen voor uw lasklus.