Metaalbewerking Nijmegen

Professionele metaalbewerking nabij Nijmegen

Zoekt u een specialist in metaalbewerking nabij Nijmegen? Peters Metaal Meesters is gespecialiseerd in het lassen van verschillende metalen. We kunnen het complete design en de bouw van diverse constructies verzorgen, zoals spanten voor tuinhuizen, stalen kunstwerken, machineframes en architecturale elementen. Maar ook voor bewegende constructies kunt u bij ons terecht, denk aan agrotechnische hulpstukken of machines, fitness equipment of een kluisdeur van twee meter doorsnee inclusief kozijn en scharnierarm. We beschikken over de juiste materiaalkennis, apparatuur en technieken om de juiste las te verkrijgen. Hoe kunnen we u van dienst zijn? Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden van metaalbewerking nabij Nijmegen bij Peters Metaal Meesters. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte

Diverse mogelijkheden

De vraag naar lasreparaties is in de afgelopen jaren in een rap tempo toegenomen. Daarom zijn wij ons blijven ontwikkelen binnen de metaalbewerking. In regio Nijmegen voorzien we in de behoefte aan aluminium laswerk voor autodemontage, motor revisie, auto garages, particuliere monteurs en liefhebbers van auto’s en tractors. U kunt bij ons terecht voor het laten lassen van gegoten aluminium voor motoronderdleen, zoals carters en cilinderkoppen, maar ook voor het repareren of aanpassen van bestaande constructies. De mogelijkheden die wij bieden zijn eindeloos!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kwaliteit gegarandeerd!

U verwacht sterke, duurzame en hoogwaardige producten als u de metaalbewerking in regio Nijmegen uitbesteed. Daar kunt u van op aan als u ons hiervoor inschakelt. Metaalbewerking vraagt om een combinatie van vakmanschap en precisie. Wij zijn bekwame lassers die beschikken over de nodige expertise en altijd nauwkeurig te werk gaan. We leveren altijd kwaliteit. Vandaar dat bedrijven ons al jaren weten te vinden voor metaalbewerking; voor diverse toepassingen binnen verschillende sectoren.

Wat bieden wij u?

Wie op zoek is naar een specialist in metaalbewerking nabij Nijmegen, is bij ons aan het juiste adres. Bij ons bent u verzekerd van persoonlijke aandacht. We zoeken samen met u naar de juiste technieken die voor uw probleem het meest geschikt zijn. Hierin zijn we niet alleen zo transparant, maar ook zo volledig mogelijk. Pas of hoort iets in onze ogen niet bij ons? Dan laten we u dat weten. Verder staan wij erom bekend dat we altijd snel zijn bij spoedaanvragen. Onze voordelen zijn:

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte
  • Spoed als nodig
  • Alles
  • Aluminium laswerk
  • Gietijzer laswerk
Aluminium laswerk
Hydrauliek motor
Oplossen cilinderkop vlak
Startmotor kap

Neem voor metaalbewerking nabij Nijmegen contact met ons op

Kies voor Peters Metaal Meesters voor metaalbewerking nabij Nijmegen. Kwaliteit gegarandeerd! Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar wiljan@petersmetaalmeesters.nl. Ook bij vragen of als u meer informatie wilt over de mogelijkheden die wij bieden voor metaalbewerking voor regio Nijmegen.