Metaalbewerking Utrecht

Specialist in metaalbewerking voor regio Utrecht

Zoekt u een bedrijf dat u in Utrecht kan helpen met metaalbewerking? Peters Metaal Meesters is hiervoor de aangewezen specialist! Het lassen van metaal is namelijk onze specialiteit. We beschikken over de juiste materiaalkennis, apparatuur en technieken om de juiste las te verkrijgen. Bijvoorbeeld voor bewegende constructies, zoals agrotechnische hulpstukken of machines, fitness equipment of een kluisdeur van twee meter doorsnee inclusief kozijn en scharnierarm. Daarnaast verzorgen wij ook het complete design en de bouw van constructies zoals spanten voor tuinhuizen, stalen kunstwerken, machineframes en architecturale elementen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn met onze metaalbewerking voor regio Utrecht? Neem contact op voor meer informatie. Direct een offerte aanvragen, kan natuurlijk ook.

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte

Mogelijkheden metaalbewerking Utrecht

De afgelopen jaren is de vraag naar lasreparaties steeds groter geworden. Daarom voorzien we graag in de behoefte aan aluminium laswerk voor autodemontage, motor revisie, auto garages, particuliere monteurs en liefhebbers van auto’s en tractors. Van een reparatie of aanpassing aan een bestaande constructie tot het lassen van gegoten aluminium voor motoronderdelen, zoals carters en cilinderkoppen, bij ons kunt u terecht voor vrijwel alle metaalbewerking in regio Utrecht. Ook voor aluminium laswerk aan gegoten componenten, zoals motorblok onderdelen van moderne auto’s, en gietijzer laswerk aan gegoten componenten, zoals motor componenten van oude tractors.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hoogwaardige kwaliteit

Metaalbewerking vraagt om vakmanschap en precisie. Dat is nodig om sterke, duurzame en hoogwaardige producten te kunnen leveren. Bij Peters Metaal Meesters vindt u bekwame lassers die altijd nauwkeurig te werk gaan, zodat de integriteit van het metaal behouden blijft. Ook beschikken we over de nodige expertise om een goede las te verkrijgen. Het is dan ook niet voor niets dat bedrijven ons al jaren weten te vinden voor metaalbewerking voor diverse toepassingen binnen verschillende sectoren in regio Utrecht. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit!

Ontdek de vele voordelen van Peters Metaal Meesters

Metaalbewerking laat u het beste over aan de professionals van Peters Metaal Meesters. Wij geven onze klanten altijd persoonlijke aandacht. Samen zoeken we naar de juiste technieken die voor uw probleem het meest geschikt zijn. Hierin zijn we transparant en volledig. We geven het ook eerlijk aan wanneer iets in onze ogen niet bij ons hoort of past. Verder zijn we bij spoedaanvragen in Utrecht en omstreken altijd zeer snel. Als u spoed heeft, bent u bij ons dus ook aan het juiste adres. Wij bieden u:

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte
  • Spoed als nodig
  • Alles
  • Aluminium laswerk
  • Gietijzer laswerk
Aluminium laswerk
Hydrauliek motor
Oplossen cilinderkop vlak
Startmotor kap

Neem contact op

Schakel Peters Metaal Meesters in voor metaalbewerking in regio Utrecht. Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar wiljan@petersmetaalmeesters.nl om een afspraak te maken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van metaalbewerking in regio Utrecht? Of heeft u vragen? Neem ook dan gerust contact met ons op. We helpen u namelijk graag. Ook aan een vrijblijvende offerte.