Staal constructie

Laat een staal constructie maken door Peters Metaal Meesters

Heeft u een staal constructie nodig? Een stalen constructie laat u natuurlijk maken door Peters Metaal Meesters. Wij zijn een ontzettend veelzijdig constructiebedrijf. Zo kunnen we het complete design en de bouw van diverse constructies voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan spanten voor tuinhuizen, stalen kunstwerken, machineframes en architecturale elementen. Maar dat niet alleen, we kunnen u ook helpen aan bewegende constructies. Bijvoorbeeld agrotechnische hulpstukken of machines, fitness equipment of een kluisdeur van twee meter doorsnee inclusief kozijn en scharnierarm. Welke staal constructie heeft u nodig? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden voor een stalen constructie of vraag direct een offerte aan.

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte

Uitstekende kwaliteit

Wij zijn een multifunctioneel constructiebedrijf. U kunt bij ons terecht voor het design en de bouw van diverse constructies, zelfs bewegende constructies. Het lassen van staal is onze specialiteit. We beschikken over de juiste materiaalkennis, apparatuur en technieken om de juiste las te verkrijgen. We gebruiken de juiste toevoegmaterialen, noodzakelijke procedures en indien nodig een opwarm- en afkoeltraject. Wij leveren u een staal constructie die aan al uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet.

Mogelijkheden voor een stalen constructie

Waar we begonnen met het bouwen van casco jachten, werden later ook het leveren van onderdelen voor de binnenscheepvaart en reparaties voor de landbouwsector en grondverzetbedrijven onderdeel van ons pakket. Het realiseren van kunstobjecten was voor ons ook jarenlang een interessante uitdaging. Maar omdat de vraag naar lasreparaties toenam, hebben we ons verder ontwikkeld. Tegenwoordig voorzien wij ook in de behoefte aan een staal constructie voor autodemontage, motor revisie, autogarages, particuliere monteurs en liefhebbers van oude auto’s en tractors.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Waarom Peters Metaal Meesters?

Voor een staal constructie gaat u natuurlijk naar Peters Metaal Meesters. Bij ons krijgen onze klanten altijd persoonlijke aandacht. Dat vinden wij erg belangrijk. We gaan dan ook samen op zoek naar de juiste technieken die voor uw probleem het meest geschikt zijn. Indien er iets in onze ogen niet bij ons past of hoort, laten we u dit weten. We zijn altijd zo transparant en volledig mogelijk. Daarnaast zijn we uiterst snel bij spoed vragen. Heeft u dus met spoed een stalen constructie nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze voordelen voor u zijn:

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte
  • Spoed als nodig
  • Alles
  • Aluminium laswerk
  • Gietijzer laswerk
Aluminium laswerk
Hydrauliek motor
Oplossen cilinderkop vlak
Startmotor kap

Staal constructie nodig? Neem contact op

Wilt u een staal constructie laten maken door Peters Metaal Meesters? Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar wiljan@petersmetaalmeesters.nl. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden voor het maken van een stalen constructie? Of heeft u vragen voor ons? Neem ook dan gerust contact op. We helpen u graag.