Tekenen 3d

Tekenen in 3d? Geen probleem voor Peters Metaal Meesters!

Tekenen in 3d laat u natuurlijk over aan de professionals van Peters Metaal Meesters. Bij ons kunt u terecht voor het complete design en de bouw van diverse constructies. Hierbij kunt u denken aan spanten voor tuinhuizen, stalen kunstwerken, machineframes en architecturale elementen. Maar dat is nog niet alles, ook voor bewegende constructies kunt u bij ons een 3d tekening laten maken. Bijvoorbeeld voor agrotechnische hulpstukken of machines, fitness equipment of een kluisdeur van twee meter doorsnee inclusief kozijn en scharnierarm. Wij zijn een erg veelzijdige 3d tekenaar. Dus wilt u een 3d tekening laten maken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van tekenen in 3d of om direct een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen.

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte

Voordelen tekenen in 3d door Peters Metaal Meesters

Tekenen in 3d is de specialiteit van Peters Metaal Meesters. Wie een 3d tekening wil laten maken, is bij ons aan het juiste adres. Wij geven onze klanten altijd persoonlijke aandacht. Samen gaan we op zoek naar de juiste technieken die voor uw probleem het meest geschikt zijn. Daar zijn we altijd zo transparant en volledig mogelijk in. We zeggen het u ook wanneer iets in onze ogen niet bij ons past of hoort. Verder zijn we bij spoedaanvragen altijd zeer snel. Heeft u met spoed een 3d tekening nodig? Dan kunt u bij ons terecht! Kies voor ons als uw 3d tekenaar en profiteer van:

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte
  • Spoed als nodig

Wat doen wij?

Bij Peters Metaal Meesters begonnen we lang geleden met het bouwen van casco jachten. Ook daar hoort tekenen in 3d bij. We zijn ons echter blijven ontwikkelen, waardoor later ook het leveren van onderdelen voor de binnenscheepvaart en reparaties voor de landbouwsector en grondverzetbedrijven een onderdeel van ons pakket werden. Ook het realiseren van kunstobjecten was jarenlang een interessante uitdaging voor ons. Maar ondertussen nam de vraag naar lasreparaties toe. Hierin zijn wij verder gespecialiseerd, waardoor we vandaag de dag in die behoefte kunnen voorzien voor autodemontage, motor revisie, auto garages, particuliere monteurs en liefhebbers van oude auto’s en tractors. Zij kunnen allemaal bij ons terecht voor een 3d tekening gemaakt door een ervaren 3d tekenaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Multifunctionele 3d tekenaar

Wij zijn gespecialiseerd in het complete design van diverse constructies, waaronder bewegende constructies. Hiervoor kunnen wij tekenen in 3d. Uiteraard kunnen wij 3d met de hand tekenen. Daarnaast kunnen we meer voor u betekenen dan alleen het maken van een 3d tekening. We kunnen ook de bouw van de constructie voor u verzorgen. Zo zijn we gespecialiseerd in het lassen van gietaluminium, gietijzer, aluminium en roestvrij staal. We verzorgen het aluminium laswerk aan gegoten componenten zoals motorblok onderdelen van moderne auto’s, net als gietijzer laswerk aan gegoten componenten zoals motor componenten van oude tractors. Doordat wij beschikken over de juiste materiaalkennis, apparatuur en technieken, kunnen wij de juiste las verkrijgen. Bij ons bent u dus niet alleen verzekerd van een professionele 3d tekening, maar ook van een constructie die aan al uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet.

Wij leveren kwaliteit

Vakmanschap en precisie komen bij ons samen. En dat is natuurlijk erg belangrijk voor het tekenen in 3d. Wij garanderen u een 3d tekening van hoogwaardige kwaliteit. Of u de 3d tekening nu wil laten maken voor het vervaardigen van onderdelen voor de motor van uw auto of de spanten van tuinhuizen, als ervaren 3d tekenaar beschikken wij over de nodige expertise om een 3d tekening van het beste resultaat te leveren. Het is dan ook niet voor niets dat bedrijven ons al jaren weten te vinden voor het tekenen in 3d. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit!

Al jarenlang actief in tekenen in 3d

Peters Metaal Meesters is jaren geleden door Jan Peters opgericht. Het bedrijf werd overgenomen door zoon Willie Peters en zijn vrouw Betsie Peters. Ik, Wiljan Peters, heb als hun zoon de taken van mijn moeder overgenomen net voor haar overlijden. Hierdoor kon ons familiebedrijf blijven bestaan en kunnen we nog steeds veel klanten helpen met tekenen in 3d. In de afgelopen 50 jaar zijn we tot een multifunctioneel constructie- en reparatiebedrijf uitgegroeid, waarbij we dus ook de 3d tekening verzorgen. We hebben de nodige kennis en ervaring in huis om u uitstekend te kunnen helpen. Onze klanten een gerichte service verlenen, dat is wat wij als 3d tekenaar doen!

  • Alles
  • Aluminium laswerk
  • Gietijzer laswerk
Aluminium laswerk
Hydrauliek motor
Oplossen cilinderkop vlak
Startmotor kap

3d tekening nodig? Neem contact op

Heeft u een 3d tekening nodig? En wilt u het tekenen in 3d overlaten aan de professionals van Peters Metaal Meesters? Vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar wiljan@petersmetaalmeesters.nl. Heeft u vragen voor ons? Of wilt u meer informatie over een 3d tekening laten maken? Neem ook dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder. Ook als u graag een vrijblijvende offerte wilt ontvangen voor uw 3d tekening.