3d engineering

3d engineering door Peters Metaal Meesters

3d engineering is de specialiteit van Peters Metaal Meesters. Als technisch ontwerper weten wij hoe we de wensen van onze klanten kunnen vertalen naar de realiteit. We zijn van de start tot de afronding betrokken bij uw project. Zo verzorgen we niet alleen het design van diverse constructies, maar ook de bouw ervan. Hierbij kunt u denken aan spanten van tuinhuizen, stalen kunstwerken, machineframes en architecturale elementen, maar ook bewegende constructies, zoals agrotechnische hulpstukken of machines, fitness equipment en een kluisdeur van twee meter doorsnee inclusief kozijn en scharnierarm. Wij zijn ontzettend veelzijdig. Wat kunnen we voor u betekenen op het gebied van 3d engineering? Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of om direct een offerte aan te vragen.

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte

De voordelen van 3d engineering door Peters Metaal Meesters

Voor 3d engineering gaat u naar Peters Metaal Meesters. Wij hebben altijd persoonlijke aandacht voor de klant. Samen zoeken we naar de juiste technieken die voor uw probleem het meest geschikt zijn. Daar zijn we altijd zo transparant en volledig mogelijk in. Past of hoort iets in onze ogen niet bij ons? Dan geven we dit aan. Verder zijn we uiterst snel bij spoed vragen. Dus heeft u met spoed een technisch ontwerper nodig? Voor engineering design of re-engineering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kies voor ons en u profiteert van:

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte
  • Spoed als nodig

3d engineering door een expert

3d engineering is het proces waarbij driedimensionale modellen van objecten, structuren of systemen worden gecreëerd. Hierbij is een nauwkeurige presentatie van belang voor het beste resultaat. Engineering design begint met het opstellen van een ruw concept. Dit concept wordt vervolgens verder uitgewerkt, zodat vormen, maten, functies en andere details van het object kunnen worden vastgelegd. Het grote voordeel van 3d engineering is dat we als technisch ontwerper objecten vanuit verschillende hoeken kunnen visualiseren, analyseren en aanpassen voordat het object wordt gefabriceerd of gebouwd. Hierdoor kunnen we onze klanten verzekeren van een product van echte topkwaliteit, dat aan alle wensen, eisen en verwachtingen voldoet.

Re-engineering

Naast dat wij ons bezig houden met 3d engineering, richten we ons ook op re-engineering. Hierbij gaat het om het herzien en opnieuw ontwerpen van een object om deze efficiënter, effectiever en dus beter te maken. Heeft u hier baat bij? Neem dan snel contact met ons op voor re-engineering.

Wat doen we zoal?

Peters Metaal Meesters is een erg veelzijdig technisch ontwerper. Waar we begonnen met 3d engineering voor de bouw van casco jachten, werden later ook het leveren van onderdelen voor de binnenscheepvaart en reparaties voor de landbouwsector en grondverzetbedrijven onderdeel van ons pakket. En dat is nog niet alles. Ook het realiseren van kunstobjecten was jarenlang een interessante uitdaging waar wij het nodige engineering design voor verzorgd hebben. Ondertussen nam de vraag naar lasreparaties toe. Daarom zijn we ons blijven ontwikkelen en voorzien we tegenwoordig ook in de behoefte aan 3d engineering voor autodemontage, motor revisie, auto garages, particuliere monteurs en liefhebbers van oude auto’s en tractors.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij bieden een combinatie van vakmanschap en precisie

3d engineering vraagt om vakmanschap en precisie. Datzelfde geldt voor re-engineering en engineering design. Dat bieden wij bij Peters Metaal Meesters. Wij zijn in staat om kwalitatief hoogwaardige ontwerpen af te leveren, waar we sterke, duurzame en hoogwaardige producten van kunnen maken. Of u nu nieuwe onderdelen voor de motor van uw auto nodig heeft of een bestaande constructie wilt herstellen, wij beschikken over de nodige expertise om u hierbij uitstekend te kunnen helpen. Het is dan ook niet voor niets dat bedrijven ons al jaren weten te vinden voor 3d engineering. Bij ons bent u verzekerd van het beste resultaat. Kwaliteit gegarandeerd!

Meer over ons familiebedrijf

Ons bedrijf is jaren geleden opgericht door Jan Peters en werd overgenomen door zoon Willie Peters en zijn vrouw Betsie Peters. Net voordat Betsie kwam te overlijden heb ik, Wiljan Peters, als hun zoon haar taken overgenomen. Het familiebedrijf kon hierdoor blijven bestaan. In de afgelopen 50 jaar zijn we uitgegroeid tot een multifunctioneel constructie- en reparatiebedrijf. Onze start lag in de scheepsbouw, maar we zijn ons blijven ontwikkelen en verzorgen inmiddels de 3d engineering van allerlei producten en onderdelen. We beschikken over de nodige kennis en ervaring om ook u te kunnen helpen. Want onze klanten een gerichte service geven, dat is waar het deze technische ontwerper om gaat!

  • Alles
  • Aluminium laswerk
  • Gietijzer laswerk
Aluminium laswerk
Hydrauliek motor
Oplossen cilinderkop vlak
Startmotor kap

Neem direct contact op met Peeters Metaal Meesters

Heeft u ons nodig voor 3d engineering, re-engineering of engineering design? Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar wiljan@petersmetaalmeesters.nl. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij als technisch ontwerper bieden? Of heeft u vragen voor ons? Neem ook dan gerust contact op. We helpen u namelijk graag. Ook met een vrijblijvende offerte.