Roestvrij staal lassen

Laat roestvrij staal lassen door Peters Metaal Meesters!

Wilt u roestvrij staal laten lassen? Hiervoor gaat u natuurlijk naar Peters Metaal Meesters! Wij beschikken over de juiste materiaalkennis, apparatuur en technieken om de juiste las te verkrijgen. Zo kunnen we rvs lassen volgens de MIG-methode. Wij weten alles over de juiste toevoegmaterialen, de nodige procedures en een goed opwarm en afkoel traject. Uw rvs constructiewerk is bij ons in goede handen. Bent u benieuwd wat wij precies voor u kunnen betekenen op het gebied van roestvrij staal lassen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om direct een offerte bij ons aan te vragen.

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte

Roestvrij staal lassen? Geen lasklus is ons te gek!

Wie roestvrij staal wil laten lassen, kan bij ons terecht. Er is namelijk geen lasklus voor ons te gek. Of u nu bestaand rvs constructiewerk wilt laten repareren of nieuwe onderdelen wilt laten lassen, wij doen het graag voor u. Dankzij de vele jaren ervaring waarover wij beschikken, kunnen we u verzekeren van een uitstekend resultaat dat aan al u wensen, eisen en verwachtingen voldoet. Schakel ons dus direct in voor roestvrij staal lassen!

Rvs lassen MIG

Voor het lassen van rvs, passen we de MIG-methode toe. MIG (Metal Inert Gas) is een lasmethode die veel wordt gebruikt voor het verbinden van roestvrij staal. De techniek maakt gebruik van een constante draadtoever en een inert gas, zoals argon of een mengsel van gassen, om zo een boog te creëren tussen het werkstuk en de draadelektrode. Dit zorgt voor nauwkeurige en consistente lassen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voordelen Peters Metaal Meesters

Roestvrij staal lassen is de specialiteit van Peters Metaal Meesters. Dit kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Bij ons krijgen klanten altijd persoonlijke aandacht. We gaan samen op zoek naar de juiste technieken die voor uw probleem het meest geschikt zijn. Hier zijn we zo transparant en volledig mogelijk in. Mocht iets in onze ogen niet bij ons passen of horen, zullen we dit eerlijk aangeven. Daarnaast zijn we uiterst snel bij spoed vragen. Laat ons uw roestvrij staal lassen en profiteer van:

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte
  • Spoed als nodig
  • Alles
  • Aluminium laswerk
  • Gietijzer laswerk
Aluminium laswerk
Hydrauliek motor
Oplossen cilinderkop vlak
Startmotor kap

Neem contact met ons op

Wilt u roestvrij staal laten lassen door Peters Metaal Meesters? Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar wiljan@petersmetaalmeesters.nl. Neem ook gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt over de mogelijkheden die wij bieden voor rvs constructiewerk. We helpen u graag.