Aluminium lassen

Laat aluminium lassen door Peters Metaal Meesters!

Wilt u aluminium laten lassen? Ga dan naar Peters Metaal Meesters! De juiste las verkrijgen vraagt namelijk om uitgebreide materiaalkennis en de juiste apparatuur en technieken. En die hebben wij! Wij weten precies wat er nodig is voor aluminium lassen. Hierbij kunt u denken aan de juiste toevoegmaterialen, de benodigde procedures en een opwarm- en afkoeltraject. Wij zijn een professioneel aluminium lasbedrijf en beschikken over het beste aluminium lasapparaat voor aluminium lassen. Hiermee kunnen we op maat gemaakte aluminiumconstructies creëren en aluminium repareren. Van scheuren tot beschadigde onderdelen, door middel van een aluminium reparatie herstellen en versterken we uw aluminium met zorgvuldig vakmanschap. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden van aluminium lassen bij Peters Metaal Meesters. U kunt ook direct een offerte bij ons aanvragen voor aluminium lassen.

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte

Daarom aluminium laten lassen door Peters Metaal Meesters

Aluminium lassen kunt u natuurlijk het beste aan de experts van Peters Metaal Meesters overlaten. Wij geven onze klanten altijd persoonlijke aandacht. Samen zoeken we de juiste technieken die voor uw probleem het meest geschikt zijn. Hierin zijn we transparant en volledig. Past of hoort iets in onze ogen niet bij ons? Dan geven we dit ook eerlijk aan. Daarnaast zijn we altijd zeer snel bij spoed vragen. Ga naar ons voor aluminium lassen en de voordelen die wij u bieden, zijn:

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte
  • Spoed als nodig

Veelzijdige aluminium lasser!

Als u aluminium wilt laten lassen, bent u bij ons aan het juiste adres. Weet dat geen lasklus voor ons te gek is. Of u nu aluminium wilt laten repareren of nieuwe aluminium constructies wilt laten lassen, wij doen het graag voor u! Dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van een uitstekend eindresultaat dat voldoet aan al uw wensen, eisen en verwachtingen. Dus heeft u een aluminium lasser nodig? Schakel ons in en wij gaan met ons aluminium lasapparaat aan de slag!

Onze mogelijkheden

Aluminium lassen is onze specialiteit. We zijn al jarenlang actief als aluminium lasser en hebben onze mogelijkheden steeds verder uitgebreid. We begonnen met het bouwen van casco jachten. Later werden ook het leveren van onderdelen voor de binnenscheepvaart en reparaties voor de landbouwsector en grondverzetbedrijven een onderdeel van ons pakket. Kunstobjecten realiseren was ook jarenlang een interessante uitdaging. Ondertussen nam de vraag naar lasreparaties toe. Om deze reden voorzien wij nu ook in de behoefte aan aluminium laswerk voor autodemontage, motor revisie, auto garages, particuliere monteurs en liefhebbers van oude auto’s en tractors. Wie aluminium wil laten lassen, kan bij ons terecht.

Waarom aluminium?

Veel onderdelen worden van aluminium gemaakt. En dat is gemakkelijk te verklaren. Aluminium is namelijk een veelzijdig metaal met uitstekende eigenschappen, waaronder lichtheid, corrosiebestendigheid en een hoge warmtegeleiding. Dat maakt dat aluminium lassen voor diverse toepassingen gebruikt worden. Van de automobielindustrie tot de scheepsbouw en meer. In het creëren van sterke en duurzame constructies, speelt aluminium lassen een cruciale rol. Heeft u onderdelen van aluminium nodig? En wilt u daarom aluminium laten lassen? Wij zijn uw specialist! Ook als u aluminium wilt laten repareren. Wij weten wel raad met een aluminium lasapparaat!

Aluminium reparatie

Heeft u een aluminium reparatie nodig? Van scheuren tot beschadigde onderdelen, als ervaren aluminium lasser herstellen en versterken wij het aluminium met zorgvuldig vakmanschap. Aluminium repareren kunnen wij als de beste!

Wat doen we verder nog naast aluminium lassen?

Aluminium lassen is niet het enige dat we doen bij Peters Metaal Meesters. We kunnen ook het complete design en de bouw van diverse constructies verzorgen, waaronder spanten voor tuinhuizen, stalen kunstwerken, machineframes en architecturale elementen. Ook voor bewegende constructies draaien wij onze hand niet om. Hierbij kunt u denken aan agrotechnische hulpstukken of machines, fitness equipment, maar ook bijvoorbeeld een kluisdeur van twee meter doorsnee inclusief kozijn en scharnierarm. En naast dat we aluminium lassen, lassen we ook gietaluminium en gietijzer. Wij kunnen dus veel meer voor u doen dan alleen aluminium lassen en aluminium repareren.

Familiebedrijf Peters Metaal Meesters

Peters Metaal Meesters is een echt familiebedrijf. Jaren geleden is het bedrijf door Jan Peters opgericht. Zoon Willie Peters heeft het bedrijf samen met zijn vrouw Betsie Peters overgenomen. Vlak voor het overlijden van Betsie heb ik, Wiljan Peters, als hun zoon haar taken van haar overgenomen. Op deze manier kon ons familiebedrijf blijven bestaan. Door de afgelopen 50 jaar heen is Peters Metaal Meesters tot een multifunctioneel constructie- en reparatiebedrijf uitgegroeid. Hoewel onze start in de scheepsbouw ligt, zijn we ons blijven ontwikkelen en inmiddels al vele jaren actief in aluminium lassen voor diverse toepassingen. Voor aluminium lassen, moet u dus bij ons zijn. We beschikken over de nodige kennis en ervaring om u uitstekend te kunnen helpen. Ook als u aluminium wilt laten repareren door een professionele aluminium lasser. U een gerichte service verlenen, dat is wat we doen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hoe vakmanschap en precisie samenkomen

Bij Peters Metaal Meesters kunnen we sterke, duurzame en hoogwaardige constructies leveren. Dat komt doordat vakmanschap en precisie bij ons samenkomen. We zijn een bekwame aluminium lasser, die nauwkeurig met het aluminium lasapparaat te werk gaat. Zo blijft de integriteit van het aluminium behouden. Het resultaat? Een aluminium constructie van de hoogste kwaliteit! Dus wilt u aluminium laten lassen? Bijvoorbeeld om het aluminium te laten repareren? Laat het aan ons over. Wij bieden hoogwaardige resultaten.

Lastechnieken voor aluminium lassen

Er zijn verschillende technieken voor aluminium lassen. Denk hierbij aan TIG-lassen en MIG-lassen. Wij beheersen de verschillende lastechnieken voor aluminium lassen tot in de puntjes. Vakmanschap gegarandeerd!

De kunst achter het lassen van aluminium

Het beheersen van de kunst van aluminium lassen is een vak apart. Of het nu gaat om het vervaardigen van aluminium onderdelen of een aluminium reparatie, aluminium lassen vereist de nodige expertise en precisie, maar ook specifieke kennis van het materiaal en geavanceerde lastechnieken om hoogwaardige en duurzame lassen te bereiken. U kunt het lassen van aluminium dus het beste overlaten aan een professionele aluminium lasser, zoals Peters Metaal Meesters. Wij staan te allen tijde voor u klaar!

  • Alles
  • Aluminium laswerk
  • Gietijzer laswerk
Aluminium laswerk
Hydrauliek motor
Oplossen cilinderkop vlak
Startmotor kap

Voor ons zijn er geen uitdagingen!

Wist u dat aluminium lassen een behoorlijk complex proces is? Dit komt onder andere door de hogere warmtegeleiding en lage smelttemperatuur van aluminium. Ook oxideert aluminium snel en kan aluminium door de hoge warmtegeleiding uitzetten en krimpen tijdens het lassen, wat kan leiden tot vervorming als het lassen ongecontroleerd gebeurt. Aluminium lassen is dus niet iets wat zomaar even gedaan wordt. De las moet worden afgeschermd van de buitenlucht, zodat tijdens het lassen geen oxidelaag op het oppervlak kan ontstaan. Daarbij moet de hitte geconcentreerd naar de lasnaad getransporteerd worden, omdat aluminium de hitte snel afvoert. Om aluminium goed te lassen zijn een speciaal aluminium lasapparaat en lasgas nodig. Ook vereist dit een getrainde aluminium lasser met veel ervaring. Alleen dan wordt het aluminium lassen goed uitgevoerd. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige lasverbindingen. Door gebruik te maken van geavanceerde lastechnieken en hoogwaardige materialen zorgen wij voor duurzame en betrouwbare aluminium lassen, die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en precisie.

Neem direct contact op voor aluminium lassen

Wilt u aluminium laten lassen door Peters Metaal Meesters? Voor een aluminium reparatie? Of heeft u om een andere reden een aluminium lasser nodig? Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar wiljan@petersmetaalmeesters.nl. Laat het ons ook weten als u vragen heeft of graag meer informatie wilt over de mogelijkheden die wij bieden. We helpen u namelijk graag. Ook als u een vrijblijvende offerte van ons wilt ontvangen voor het lassen van aluminium voor bijvoorbeeld een aluminium reparatie.