Aluminium reparatie

Specialist in aluminium reparatie

Aluminium reparatie nodig? Peters Metaal Meesters staat voor u klaar! Wij voorzien in de behoefte aan aluminium laswerk voor autodemontage, motor revisie, auto garages, particuliere monteurs en liefhebbers van oude auto’s en tractors. Zo verzorgen wij het aluminium laswerk aan gegoten componenten, zoals motorblok onderdelen van moderne auto’s, en natuurlijk nog veel meer. Ook voor een gietijzer reparatie kunt u bij ons terecht. Neem dus snel contact met ons op voor gietijzer of aluminium reparatie. Wij reageren altijd snel in geval van spoed!

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte

Multifunctioneel constructie- en reparatiebedrijf

In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een multifunctioneel constructie- en reparatiebedrijf. Voor een aluminium reparatie draaien wij onze hand niet om. Datzelfde geldt voor een gietijzer reparatie. Ook dat is onze specialiteit. Wij hebben ruime kennis en ervaring in het lassen van gietijzer en aluminium. Met de juiste materiaalkennis, apparatuur en technieken kunnen wij de juiste las verkrijgen. Door uw aluminium reparatie of gietijzer reparatie aan ons over te laten, bent u verzekerd van de beste kwaliteit. En een resultaat dat aan al uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Snel uw onderdeel terug

Indien u ons nodig heeft voor een aluminium reparatie, neemt u contact met ons op. U kunt ook direct het kapotte onderdeel bij ons brengen. We proberen deze dan binnen maximaal 2 weken gereed te hebben. Bij spoed kan dit soms nog dezelfde dag!

Kies voor Peters Metaal Meesters!

Bij Peters Metaal Meesters hebben we altijd persoonlijke aandacht voor onze klanten. Als u naar ons komt voor een aluminium reparatie, gaan we samen op zoek naar de technieken die voor uw probleem het meest geschikt zijn. Hierin zijn we niet alleen transparant, maar ook zo volledig mogelijk. Als iets in onze ogen niet bij ons past of hoort, zullen we dit eerlijk tegen u zeggen. Daarnaast zijn we snel bij spoedaanvragen. Heeft uw aluminium reparatie spoed? Dan bent u bij ons dus aan het juiste adres! Wij bieden u:

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte
  • Spoed als nodig
  • Alles
  • Aluminium laswerk
  • Gietijzer laswerk
Aluminium laswerk
Hydrauliek motor
Oplossen cilinderkop vlak
Startmotor kap

Neem contact op voor een aluminium reparatie

Voor een aluminium reparatie gaat u naar Peters Metaal Meesters. Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar wiljan@petersmetaalmeesters.nl en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u bieden? Neem ook dan gerust contact op. We helpen u graag. Ook als u een vrijblijvende offerte van ons wilt ontvangen.