Constructiewerk

Specialist in constructiewerk

Bent u op zoek naar een professioneel constructiebedrijf voor uw constructiewerk? Wie constructiewerk nodig heeft, gaat naar Peters Metaal Meesters. Wij kunnen het complete design en de bouw van diverse constructies verzorgen, zoals spanten voor tuinhuizen, stalen kunstwerken, machineframes en architecturale elementen. Daarnaast kunnen we u ook helpen aan bewegende constructies, zoals agrotechnische hulpstukken of machines, fitness equipment en een kluisdeur van twee meter doorsnee inclusief kozijn en scharnierarm. Wij zijn een ontzettend veelzijdig constructiebedrijf. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden voor constructiewerk. U kunt ook direct een offerte bij ons aanvragen.

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte

Voordelen van het constructiewerk van Peters Metaal Meesters

Voor constructiewerk gaat u natuurlijk naar Peters Metaal Meesters. Wij geven onze klanten altijd persoonlijke aandacht. Samen zoeken we naar de juiste technieken die het meest geschikt zijn voor uw probleem. Hier zijn we altijd zo transparant en volledig mogelijk in. Mocht er iets in onze ogen niet bij ons passen of horen, dan laten wij u dit weten. Verder zijn we bij spoed aanvragen altijd uiterst snel. Dus ook als u met spoed een constructiebedrijf nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Kies voor ons en u profiteert van:

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte
  • Spoed als nodig

Wat verstaan we onder constructiewerk?

Constructiewerk is een breed begrip. Hiermee wordt iedere vorm van productie van metalen eindproducten en halffabricaten bedoeld. Het gaat dus om het bewerken van metaal tot bruikbare eindproducten of onderdelen. Denk hierbij aan onderdelen voor de motoren van auto’s of tractors. Constructiebedrijf Peters Metaal Meesters kan verschillend constructiewerk voor u verzorgen. Ook kunnen we bestaand constructiewerk repareren.

Multifunctioneel constructiebedrijf

Peters Metaal Meesters is een multifunctioneel constructiebedrijf. Zo kunt u bij ons terecht voor het design en de bouw van diverse constructies, zelfs bewegende constructies. Wij zijn gespecialiseerd in het lassen van gietaluminium, gietijzer, aluminium en roestvrij staal. Aluminium laswerk aan gegoten componenten, zoals motorblokonderdelen van moderne auto’s, is dus geen probleem voor ons. Net als gietijzer laswerk aan gegoten componenten zoals motor componenten van oude tractors. Wij beschikken over de juiste materiaalkennis, apparatuur en technieken om de juiste las te verkrijgen. We weten precies wat hier nodig voor is, zoals het gebruik van de juiste toevoegmaterialen, het volgen van noodzakelijke procedures en een goed opwarm- en afkoeltraject. Bij ons bent u verzekerd van constructiewerk dat aan al uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet.

Wat lassen wij?

Wij zijn al jaren actief als constructiebedrijf. Zo begonnen we met het bouwen van casco jachten, maar later werden ook het leveren van onderdelen voor de binnenscheepvaart en reparaties voor de landbouwsector en grondverzetbedrijven onderdeel van ons pakket. Ook het realiseren van kunstobjecten was jarenlang voor ons een interessante uitdaging. Maar de vraag naar lasreparaties nam toe. Daarom bleven wij ons ontwikkelen op het gebied van constructiewerk. Tegenwoordig voorzien we ook graag in de behoefte aan laswerk voor autodemontage, motor revisie, auto garages, particuliere monteurs en liefhebbers van oude auto’s en tractors. Zij kunnen allemaal bij ons constructiebedrijf terecht voor constructiewerk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De beste kwaliteit

Bij ons constructiebedrijf komen vakmanschap en precisie samen. Zo kunnen wij u voorzien van sterk, duurzaam en hoogwaardig constructiewerk. Of het nu gaat om het vervaardigen van onderdelen voor de motor van uw auto of het herstellen van bestaand constructiewerk, wij beschikken over de nodige expertise om constructiewerk van het beste resultaat te leveren. Het is dan ook niet voor niets dat bedrijven ons al jaren weten te vinden voor constructiewerk voor diverse toepassingen binnen verschillende sectoren. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit!

  • Alles
  • Aluminium laswerk
  • Gietijzer laswerk
Aluminium laswerk
Hydrauliek motor
Oplossen cilinderkop vlak
Startmotor kap

Al jarenlang een familiebedrijf

Jaren geleden is Peters Metaal Meesters opgericht door Jan Peters. Zoon Willie Peters heeft het bedrijf samen met zijn vrouw Betsie Peters overgenomen. Net voordat Betsie kwam te overlijden heb ik, Wiljan Peters, als hun zoon haar taken overgenomen. Hierdoor kon ons familiebedrijf blijven bestaan. In de afgelopen 50 jaar is Peters Metaal Meesters uitgegroeid tot een multifunctioneel constructie- en reparatiebedrijf. Hoewel onze start in de scheepsbouw ligt, zijn we ons van daaruit blijven doorontwikkelen. Inmiddels verzorgen we allerlei constructiewerk. We hebben de nodige kennis en ervaring om ook u uitstekend te kunnen helpen. Onze klanten een gerichte service verlenen, dat is wat wij als constructiebedrijf doen!

Constructiewerk nodig? Neem contact op!

Heeft u een constructiebedrijf nodig? Neem contact op met Peters Metaal Meesters! Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar wiljan@petersmetaalmeesters.nl. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u bieden voor constructiewerk? Laat het ons dan weten. We helpen u graag. Ook als u een vrijblijvende offerte voor uw constructiewerk van ons wilt ontvangen.