Lasbedrijf Arnhem

Lasbedrijf in de buurt van Arnhem nodig?

Zoekt u een professioneel lasbedrijf voor Arnhem en omgeving? Of dit nu is voor aluminium laswerk aan gegoten componenten – zoals motorblok onderdelen van moderne auto’s, of voor gietijzer laswerk aan gegoten componenten, zoals motor componenten van oude tractors – Peters Metaal Meesters staat voor u klaar. Wij beschikken over de juiste materiaalkennis, apparatuur en technieken om te allen tijde de juiste las te verkrijgen. Ook voor de bouw van diverse constructies, zoals spanten voor tuinhuizen, stalen kunstwerken, machineframes en architecturale elementen. Daarnaast zijn wij ook het lasbedrijf voor Arnhem en omgeving waar u terechtkunt voor reparatie laswerk. Wij zijn ontzettend veelzijdig. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte

Multifunctioneel lasbedrijf nabij Arnhem

Lassen is de specialiteit van Peters Metaal Meesters. Als ervaren lasbedrijf voor Arnhem en omgeving kunnen wij gietaluminium, gietijzer, aluminium en roestvrij staal lassen. Zo kunnen wij voorzien in de behoefte aan gietijzer of gietaluminium laswerk voor autodemontage, motor revisie, auto garages, particuliere monteurs en liefhebbers van auto’s en tractors. Daarnaast kunnen we ook het complete design en de bouw van diverse constructies, zoals bewegende constructies, verzorgen. Hierbij kunt u denken aan agrotechnische hulpstukken of machines, fitness equipment en een kluisdeur van twee meter doorsnee inclusief kozijn en scharnierarm.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Professioneel en nauwkeurig

Wilt u verzekerd zijn van een uitstekend resultaat dat aan al uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet? Laat het lassen dan over aan dit lasbedrijf voor Arnhem en omgeving. Bij ons komen vakmanschap en precisie samen. Als bekwame lassers werken we nauwkeurig, waardoor we altijd kwaliteit kunnen leveren. Dit resulteert in sterke, duurzame en hoogwaardige producten.

Laat het lassen maar aan ons over!

Of u nu gietaluminium, gietijzer, aluminium of roestvrij staal wilt laten lassen in de buurt van Arnhem, Peters Metaal Meesters is hét lasbedrijf dat dit voor u kan doen. Wij zijn zeer snel bij spoedaanvragen. Daarnaast krijgen onze klanten altijd persoonlijke aandacht. Samen gaan we op zoek naar de juiste technieken die voor uw probleem het meest geschikt zijn. Indien iets niet bij ons past of hoort in onze ogen, laten we u dit weten. We zijn altijd zo transparant en volledig mogelijk. Verder profiteert u bij ons van:

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte
  • Spoed als nodig
  • Alles
  • Aluminium laswerk
  • Gietijzer laswerk
Aluminium laswerk
Hydrauliek motor
Oplossen cilinderkop vlak
Startmotor kap

Contact met Peters Metaal Meesters

Lassen is dé specialiteit van Peters Metaal Meesters. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar wiljan@petersmetaalmeesters.nl en schakel ons lasbedrijf in Arnhem in. Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen? Laat het aan ons weten. We helpen u namelijk graag.