Lasbedrijf Eindhoven

Lasbedrijf in Eindhoven nodig?

Bent u op zoek naar een goed lasbedrijf in regio Eindhoven? Door de bekwame lassers van Peters Metaal Meesters in te schakelen bent u verzekerd van kwaliteit. Wij beschikken namelijk over de juiste materiaalkennis, apparatuur en technieken om de juiste las te verkrijgen. Bijvoorbeeld voor gegoten componenten, zoals motorblok onderdelen van moderne auto’s, of voor de bouw van constructies zoals spanten voor tuinhuizen, stalen kunstwerken, machineframes en architecturale elementen. Bovendien voeren we als professioneel lasbedrijf in regio Eindhoven ook reparatie laswerk uit. Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Neem gerust contact met ons op.

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte

De veelzijdigheid van Peters Metaal Meesters

Wie aluminium wil laten lassen in Eindhoven, is bij ons aan het juiste adres. Maar naast aluminium, lassen we ook gietijzer, gietaluminium en roestvrij staal. Wij zijn een ontzettend veelzijdig lasbedrijf. In regio Eindhoven kunnen we dan ook voorzien in de behoefte aan gietijzer of aluminium laswerk voor autodemontage, motor revisie, auto garages, particuliere monteurs en liefhebbers van auto’s en tractors. Daarnaast kunt u ook voor bewegende constructies bij ons terecht. Van agrotechnische hulpstukken of machines tot fitness equipment en zelfs een kluisdeur van twee meter doorsnee inclusief kozijn en scharnierarm, wij helpen u graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hét lasbedrijf voor Eindhoven en omgeving

Schakel Peters Metaal Meesters in voor het lassen en u bent verzekerd van sterke, duurzame en hoogwaardige producten. Wij zijn een ervaren lasbedrijf voor Eindhoven en omgeving. Bij ons komen vakmanschap en precisie samen. Hierdoor leveren we altijd kwaliteit. Dus wilt u kunnen genieten van een uitstekend resultaat dat aan al uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet? Laat ons voor u lassen!

Laat het lassen maar aan ons over!

Lassen vraagt om een specialist. Peters Metaal Meesters is hét lasbedrijf voor regio Eindhoven. Wij weten niet alleen hoe we de juiste las moeten verkrijgen, maar staan ook altijd klaar voor onze klanten. We willen u een gerichte service verlenen. Dat houdt in dat u persoonlijke aandacht van ons krijgt. We gaan dan ook samen op zoek naar de techniek die voor uw probleem het meest geschikt is. Hierin zijn we transparant én volledig. Ook als iets in onze ogen niet bij ons past of hoort, bespreken we dit met u. Verder zijn we snel bij spoedaanvragen en bieden we u:

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte
  • Spoed als nodig
  • Alles
  • Aluminium laswerk
  • Gietijzer laswerk
Aluminium laswerk
Hydrauliek motor
Oplossen cilinderkop vlak
Startmotor kap

Neem direct contact op

Wilt u aluminium laten lassen? Of roestvrij staal, gietaluminium of gietijzer? Als u in de regio Eindhoven zit, kunt u terecht bij lasbedrijf Peters Metaal Meesters. Vul het contactformulier op onze website in of stuur een e-mail naar wiljan@petersmetaalmeesters.nl en maak een afspraak met ons. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem ook dan gerust contact op.