Metaalbewerking Oss

Specialist in metaalbewerking voor Oss en omstreken

Voor hoogwaardige metaalbewerking voor regio Oss gaat u naar Peters Metaal Meesters. Wij leveren u een product dat aan al uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet. Bijvoorbeeld in de vorm van een bewegende constructie, zoals agrotechnische hulpstukken of machines, fitness equipment of een kluisdeur van twee meter doorsnee inclusief kozijn en scharnierarm. We kunnen het complete design en de bouw van constructies verzorgen. Ook van spanten voor tuinhuizen, stalen kunstwerken, machineframes, architecturale elementen en meer. Wat kunnen we voor u betekenen? Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden voor metaalbewerking voor Oss en omstreken. Direct een offerte aanvragen, kan ook.

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte

De vele mogelijkheden van Peters Metaal Meesters

In de afgelopen jaren nam de vraag naar lasreparaties in een rap tempo toe. Om hierin te voorzien, zijn we ons gaan ontwikkelen op het gebied van aluminium laswerk voor autodemontage, motor revisie, auto garages, particuliere monteurs en liefhebbers van auto’s en tractors. Wat we doen is zeer divers. Van reparaties of aanpassingen aan bestaande constructies tot het lassen van gegoten aluminium voor motoronderdelen, zoals carters en cilinderkoppen. Wij bieden u eindeloos veel mogelijkheden wat betreft metaalbewerking in regio Oss.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Jarenlange ervaring in metaalbewerking voor regio Oss

Er is vakmanschap en precisie nodig voor metaalbewerking. Daarom kunt u in Oss en omstreken voor metaalbewerking beter naar de professionals van Peters Metaal Meesters. Doordat wij bekwame lassers zijn die altijd nauwkeurig werken, kunnen we sterke, duurzame en hoogwaardige producten leveren. Kwaliteit gegarandeerd dus! Het is dan ook niet zomaar dat bedrijven uit de regio ons al jaren weten te vinden voor metaalbewerking voor diverse toepassingen binnen verschillende sectoren. Wij zorgen voor een uitstekend resultaat.

Onze voordelen

Peters Metaal Meesters is de specialist in metaalbewerking voor Oss en omgeving! Onze klanten een gerichte service verlenen, dat is wat doen. U krijgt bij ons altijd persoonlijke aandacht. Samen gaan we op zoek naar de juiste technieken die voor uw probleem het meest geschikt zijn. Indien iets in onze ogen niet bij ons hoort of past, geven wij dit aan. We zijn altijd zo transparant en volledig mogelijk. Daarbij reageren we zeer snel op spoedaanvragen. In geval van spoed, kunt u dus ook bij ons terecht. Wat wij u bieden, is het volgende:

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte
  • Spoed als nodig
  • Alles
  • Aluminium laswerk
  • Gietijzer laswerk
Aluminium laswerk
Hydrauliek motor
Oplossen cilinderkop vlak
Startmotor kap

Neem contact op

Schakel Peters Metaal Meesters in voor metaalbewerking in regio Oss. Dit doet u door ons contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar wiljan@petersmetaalmeesters.nl. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Neem ook dan gerust contact op, want we helpen u graag.