Metaalbewerking Veghel

Professional in metaalbewerking voor Veghel en omgeving

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u in Veghel of omgeving kan helpen met metaalbewerking? Peters Metaal Meesters levert u een product dat aan al uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet. Het lassen van metaal is onze specialiteit. We beschikken over de juiste materiaalkennis, apparatuur en technieken om de juiste las te verkrijgen. Hierdoor kunnen we het design en de bouw van diverse constructies verzorgen. Van spanten voor tuinhuizen tot stalen kunstwerken. Van machineframes tot architecturale elementen. En zelfs bewegende constructies, zoals agrotechnische hulpstukken of machines, fitness equipment en een kluisdeur van twee meter doorsnee inclusief kozijn en scharnierarm. Wij zijn dé specialist in metaalbewerking voor Veghel en omgeving.

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte

Eindeloos veel mogelijkheden

Of u nu een bestaande constructie wilt laten repareren of aanpassen, of gegoten aluminium wilt laten lassen voor motoronderdelen, zoals carters en cilinderkoppen, bij ons kunt u terecht. Ook voor aluminium laswerk aan gegoten componenten, zoals motorblok onderdelen van moderne auto’s, en gietijzer laswerk aan gegoten componenten, zoals motor componenten van oude tractors. Wat wij doen, is namelijk erg divers. We voorzien in de behoefte aan aluminium laswerk voor autodemontage, motor revisie, auto garages, particuliere monteurs en liefhebbers van auto’s en tractors. Dat betekent dat we u eindeloos veel mogelijkheden bieden op het gebied van metaalbewerking in Veghel en omgeving.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De beste kwaliteit metaalbewerking voor Veghel en omgeving

Door ons in te schakelen voor de metaalbewerking, bent u verzekerd van een sterk, duurzaam en hoogwaardig product. Bij ons komen vakmanschap en precisie samen. We zijn bekwame lassers die altijd zeer nauwkeurig werken. Hierdoor kunnen we u kwaliteit garanderen! Bedrijven weten ons al jaren te vinden voor metaalbewerking voor diverse toepassingen binnen verschillende sectoren in regio Veghel. En dat is niet voor niets. Wij leveren altijd een goed resultaat!

Wat bieden wij?

Kies voor Peters Metaal Meesters: dé specialist in metaalbewerking in Veghel en omstreken. Onze klanten een gerichte service verlenen, dat doen wij. Daarom krijgt u als klant altijd persoonlijke aandacht van ons. Samen zoeken we naar de juiste technieken die voor uw probleem het meest geschikt zijn. Past of hoort iets in onze ogen niet bij ons? Dan zeggen we dit eerlijk tegen u. We zijn altijd zo transparant en volledig mogelijk. Daarbij zijn we zeer snel bij spoedaanvragen. U kunt ons dus ook bij spoed inschakelen. Wat we u bieden, is het volgende:

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte
  • Spoed als nodig
  • Alles
  • Aluminium laswerk
  • Gietijzer laswerk
Aluminium laswerk
Hydrauliek motor
Oplossen cilinderkop vlak
Startmotor kap

Neem direct contact op met Peters Metaal Meesters

Schakel Peters Metaal Meesters in door ons contactformulier op de website in te vullen of een e-mail te sturen naar wiljan@petersmetaalmeesters.nl. Heeft u vragen voor ons? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden voor metaalbewerking aan Veghel en omgeving? Neem ook dan contact op. We helpen u graag.