Metaalbewerking Wijchen

De specialist in metaalbewerking voor Wijchen en omgeving

Voor metaalbewerking in de omgeving van Wijchen kunt u terecht bij Peters Metaal Meesters. Wij zorgen voor een product dat aan al uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet. Als specialist in metaalbewerking kunnen wij namelijk het complete design en de bouw van diverse constructies verzorgen. Denk hierbij aan spanten voor tuinhuizen, stalen kunstwerken, machineframes en architecturale elementen. Maar ook bewegende constructies, zoals agrotechnische hulpstukken of machines, fitness equipment en een kluisdeur van twee meter doorsnee inclusief kozijn en scharnierarm. Hoe kunnen we u helpen met metaalbewerking in regio Wijchen? Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden of om direct een offerte aan te vragen.

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte

Eindeloos veel mogelijkheden voor metaalbewerking voor regio Wijchen

Van aluminium laswerk aan gegoten componenten, zoals motorblok onderdelen van moderne auto’s, tot aan gietijzer laswerk aan gegoten componenten, zoals motor componenten van oude tractors, wij bieden u eindeloos veel mogelijkheden voor metaalbewerking. In Wijchen en omstreken kunt u ons inschakelen voor het lassen van gegoten aluminium voor motoronderdelen, zoals carters en cilinderkoppen, maar ook voor het repareren of aanpassen van bestaande constructies. Wij voorzien graag in de behoefte aan aluminium laswerk voor autodemontage, motor revisie, auto garages, particuliere monteurs en liefhebbers van auto’s en tractors.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Van kwaliteit verzekerd

Wilt u zeker zijn van een sterk, duurzaam en hoogwaardig product? Laat de metaalbewerking dan aan ons over. Wij bieden u bekwame lassers die altijd nauwkeurig te werk gaan. Bij ons komen vakmanschap en precisie samen. We beschikken over de nodige expertise om kwaliteit te kunnen leveren. Vandaar dat bedrijven ons al jaren weten te vinden voor metaalbewerking; voor diverse toepassingen binnen verschillende sectoren in Wijchen en omgeving.

Waarom wij uw beste keuze zijn

Peters Metaal Meesters is uw beste keuze als het aankomt op metaalbewerking in regio Wijchen. Onze klanten een gerichte service verlenen, daar gaan we voor. Daarom krijgt u bij ons altijd persoonlijke aandacht. Samen zoeken we naar de juiste technieken die voor uw probleem het meest geschikt zijn. Als iets niet bij ons past of hoort, geven wij dit aan. We zijn te allen tijde zo transparant en volledig mogelijk. En we zijn uiterst snel bij spoed vragen. In geval van spoed kunt u dus ook bij ons terecht. Bij ons profiteert u van:

  • 50+ jaar ervaring
  • Brede ingenieurs kennis
  • Vrijblijvende offerte
  • Spoed als nodig
  • Alles
  • Aluminium laswerk
  • Gietijzer laswerk
Aluminium laswerk
Hydrauliek motor
Oplossen cilinderkop vlak
Startmotor kap

Direct contact met Peters Metaal Meesters

Kies voor Peters Metaal Meesters: de specialist in metaalbewerking voor Wijchen en omgeving. Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar wiljan@petersmetaalmeesters.nl en maak een afspraak. Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen? Neem ook dan gerust contact met ons op. We helpen u namelijk graag.